Kinderopvang

Onze school werkt samen met Topkids.

Topkids kinderopvang

Naast professionele opvang in huiselijke sfeer, is Topkids dé plek waar kinderen de kans krijgen om kennis te maken met een verscheidenheid aan uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Niets moet, maar heel veel mag!

We zijn met onze Peuterplus-groep en onze BSO gevestigd binnen de Martin Luther Kingschool.

Op de peuterplus bieden we plek aan maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Ons doel is de peuters de basisvaardigheden mee te geven om ze een vliegende start te bezorgen op de basisschool.

Terwijl ze op een veilige en knusse plek wennen aan de omgeving van de school leren ze alvast omgangsregels die op school belangrijk zijn. Daarnaast oefenen wij vast met onder andere cijfers en kleuren en doen ze ook nog eens hele leuke uitdagende activiteiten op basis van een maandelijks wisselend thema.

Op de Peuterplus is het mogelijk om zowel hele als halve dagen opvang af te nemen. Al een oudere broer of zus op school? Opvang tot 14 uur is bij ons ook mogelijk!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@topkids.nl of check onze website www.topkids.nl.