Aanmelden

Wanneer u interesse heeft in de MLKing dan kunt u contact opnemen met de directeur om een afspraak te maken voor een nadere kennismaking en rondleiding. We ontvangen u graag voor een bezoek aan onze school vanaf dat uw kind 2 jaar is. Tijdens de rondleiding geven wij informatie over de visie en werkwijze van onze school en kunt u met eigen ogen zien hoe dat er in de praktijk uitziet. Uw kind is hierbij van harte welkom. 

Na de rondleiding ontvangt u een aanmeldingsformulier. Vanaf 3 jaar kunt u met dit formulier uw kind aanmelden voor plaatsing op de Martin Luther Kingschool. Na aanmelding ontvangt u via onze stichting (Delta De Bilt) een bevestiging. Vanaf dat moment is uw kind ingeschreven op de Martin Luther Kingschool.

Op dit moment heeft de school geen wachtlijst voor kinderen die starten bij ons in groep 1/2. Wij streven er naar om alle kinderen die aangemeld worden te plaatsen op onze school. De keuze voor onze school is vaak een heel bewuste keuze van ouders. Aan ons de taak om ons onderwijs zo in te vullen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en er voldoende persoonlijke aandacht is voor uw kind.  

Voor het schooljaar 2024-2025 hebben we nog plekken in onze groepen 1, 2, 3, 4, 6 en 7. De groepen 5 en 8 zitten helaas helemaal vol. Daar kunnen geen nieuwe kinderen meer geplaatst worden.