Naschoolse opvang

De na- en buitenschoolse opvang wordt verzorgd BSO Topkids. Topkids biedt ook voorschoolse opvang aan en is gehuisvest in de school. 

Topkids Kinderopvang

Voor zowel voor- als naschoolse opvang kunnen de kinderen vanaf de zomervakantie terecht bij de nieuwe Topkids Ontdekkings BSO. Deze BSO zit zeer gunstig gevestigd in de Martin Luther Kingschool zelf.

Wellicht kent u Topkids al door ons kinderdagverblijf aan de Prinses Marijkelaan. Daar bieden we sinds juni 2012 aan 27 kinderen per dag een hoge kwaliteit kinderopvang. Onze geschiedenis gaat echter een stuk verder terug dan onze activiteiten in Maartensdijk. Al sinds 22 jaar zijn wij ons actief aan het ontwikkelen in de kinderopvang. Op dit moment bestaat Topkids uit 4 kinderdagverblijven en 2 BSO’s.

Op de nieuwe Ontdekkings BSO gaan we (zoals de naam het al verklapt) met de kinderen op ontdekking door middel van spel, onderzoeks-, en ervaringsgerichte activiteiten. Kinderen leren na schooltijd op deze manier zichzelf en de wereld om zich heen nóg meer ontdekken. Dit alles vindt plaats onder leiding van een professioneel team, spelenderwijs en in een huiselijke sfeer. We vinden het belangrijk dat alle ouders en kinderen zich bij ons thuis voelen.

Ook voor kinderen die geen gebruik maken van onze opvang bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan onze activiteiten. Topkids is er voor iedereen!

Iedere week bieden we een gevarieerd programma aan met thema gerichte activiteiten en workshops. Hierbij houden we rekening met de talenten, behoeften en mogelijkheden van uw kind en proberen hem of haar op een professionele wijze hierin te motiveren. Ons motto is: niets moet, maar heel veel mag.

Thema’s die worden aangeboden hebben betrekking op bijvoorbeeld sport, creativiteit, natuur, techniek, musical, muziek en koken. Je kunt het zo gek niet bedenken of een thema komt aan bod. Daarnaast organiseren we op de woensdagmiddag een mini-event of workshop met iedere week weer een verrassend concept. Bij de ontwikkeling van deze thema’s vinden wij het heel belangrijk om te luisteren naar de wensen en interesses van de kinderen. Kinderparticipatie speelt daarom bij ons een grote rol. Op deze manier kan het aanbod letterlijk voor en door kinderen tot stand komen.

 Opvangmogelijkheden

Bij Topkids bieden we verschillende opvangmogelijkheden aan, aangezien we het belangrijk vinden om de opvang zoveel mogelijk op jullie behoefte af te stemmen. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra dagen af te nemen of te ruilen mits er op die dagen plek is.

De mogelijkheden die wij aanbieden zijn:

- Voorschoolse opvang.

- Totaalpakket (52 weken opvang)

- Schoolwekenpakket (geen opvang in de vakanties)

- Vakantiepakket (alleen afname in de vakanties)

Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

www.topkids.nlinfo@topkids.nl – 0346-214323.